Tudnivalók csatlakozni kívánó vállalkozásoknak PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Helyi Vállalkozó!

A képviselő-testület Kovács Péter Polgármester Úr javaslatára egyetértett abban, hogy létrehoz egy olyan, kifejezetten kerületi vállalkozóknak és a lakosságnak szóló csomagot, amellyel az Önkormányzat közreműködésével és némi anyagi ráfordítással könnyedén emelhető kerületünk infrastrukturális, kulturális és kereskedelmi színvonala.

A konstrukció alapja nem új keletű, hasonló rendszer már jól működik a hazai és a nemzetközi gyakorlatban is.

A bevezetett konstrukció lényege, hogy kifejezetten a kerületben élő polgárok számára nyújtson kedvezményeket, valamint a kerületben működő

vállakozások forgalmát növelje.

A fenti célok megvalósításának eszköze kerületünkben nem más, mint egy, a lakosság részére kialakított kártyarendszer, mely a „Kertváros Kártya” nevet

viseli.

A kártya elsősorban a kerületben működő intézmények szolgáltatásainak kedvezményes igénybevételét teszi lehetővé. Ilyen kedvezményeket kaphat a lakosság a kerületi uszodák, színház, a Sashalom Közösségi Terem, Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ és egyéb intézmények szolgáltatásainak igénybevételekor.

Önkormányzatunk azonban a helyi vállalkozókat is részesíteni kívánja a rendszer nyújtotta előnyökben, ezért kerületi vállalkozók is vállalhatják a kedvezmények nyújtását.

Önnek és Cégének, most lehetősége nyílik arra, hogy a fent vázolt rendszerbe becsatlakozva növelje forgalmát, és vállalkozásának bevételét.


Ajánlatunk az Önök számára:

Amennyiben a kerületben székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozása -  melynek az önkormányzat felé nincsen lejárt adótartozása - vállalja, hogy a „Kertváros Kártyával” rendelkező ügyfeleinek legalább 8%-os kedvezményt nyújt, úgy cége, cégének tevékenysége, a forgalmazott áruk rövid leírása ingyenesen szerepelnek majd a Kártyáról szóló kiadványokban, hirdetésekben és elektronikus médiumokban.

Minden kártyát igénylő személy elérheti honlapunkat, Facebook oldalunkat, valamint havonta hírlevelet is kap.

Továbbá a programhoz csatlakozott vállalkozás 10%-os kedvezményben részesül a Sashalmi Piacon kialakított hirdetési felület bérlésekor, valamint a Sashalmi Piac Kft. által szervezett rendezvényeken való megjelenés, vagy helyhasználat esetén is 10%-os kedvezményt vehet igénybe.

Reményeink szerint, ezen együttműködés arra ösztönzi a kártyatulajdonosokat, hogy elsősorban a helyi kiskereskedelmi egységek- köztük az Ön vállalkozásának- szolgáltatásait vegyék igénybe.

Néhány szó a kártyáról:

A kártyát azon XVI. kerületi állandó lakosok, illetve a kerületben tartózkodási hellyel, vagy munkahellyel rendelkezők igényelhetik, akinek adótartozása nincs, és a 14. életévüket betöltötték. Az első kártya minden igénylőnek ingyenes, azt megújítani nem kell, de minden további kártya (elveszett, ellopták stb.) díja 2000 Ft.

Pár mondat a Kertváros Kártya első kibocsátása óta eltelt időszakról:

Levelünk megírásáig 135 elfogadóhely csatlakozott programunkhoz és 4200 fő igényelt kártyát.

Elektronikus és írott kiadványokat készítettünk, melyet minden kártya tulajdonoshoz eljuttattunk. Az önkormányzat hivatalos lapjában megjelenő cikkek és hirdetések is segítették a kártya és elfogadóhelyek megismerését.

Honlapot és Facebook oldalt üzemeltetünk, ahol mindig a legfrissebb információk jelennek meg. Számos rendezvényen jelentünk meg pulttal, ahol a kerületi lakosoknak ajánlottuk a kártya által nyújtott kedvezményeket.

Szeretnénk, ha a kártya közelebb hozná az Önkormányzatot, a kerületben működő vállalkozásokat és a lakosságot, és reméljük, hogy Önt és vállalkozását is üdvözölhetjük a kedvezményeket nyújtók körében.

Amennyiben érdeklődését felkeltettük, úgy kérjük, hogy szíveskedjék az alábbi dokumentumokat kitölteni és cégszerűen aláírva visszaküldeni a Sashalmi Piac Kft. (1163 Bp.Sashalmi tér 1., Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) részére.

NYILATKOZAT

SZERZŐDÉS MINTA

Tisztelettel:

Budapest, 2017. november 15.

Kozma Viktor

Ügyvezető