Tudnivalók PDF Nyomtatás E-mail
TISZTELT LAKÓTÁRSAM!
Szeretném megköszönni, hogy kiváltotta a Kertváros Kártyát, amely egy, a lokálpatriotizmust erősítő, és a kertvárosi kis- és középvállalkozókat támogató vásárlási konstrukció. Örömömre szolgál, hogy Önt is érdekli Kerületünk fejlődése, és ezért tenni is hajlandó!
Mit nyújthat Önnek ez a Kártya?
Az Önkormányzat által üzemeltetett létesítményeknél, mint az Erzsébetligeti Színház, az Erzsébetligeti és Szentmihályi Uszoda, valamint a Sashalom Közösségi Terem és a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ (kiadványokra) a kártya birtokosa 10 százalékos kedvezményt kap. A kedvezmény az egyéni jegyekre, Kártyánként egy jegy vásárlására érvényesíthető.
Ezen kívül a Kertváros Kártya a XVI. kerületi polgároknak, vagy az itt munkahellyel rendelkezőknek 8-30 százalékos kedvezményt biztosít a programhoz csatlakozott helyi vállalkozásoknál, melyek listája és tevékenységi köre kiadványunkban és ezen a weboldalon is megtalálható.
A csatolt vállalkozások száma azonban napról napra nő! Az elfogadóhelyek folyamatosan aktualizált állapotát ezen a honlapon (www.kartya.sashalmipiac.hu), valamint Facebook oldalunkon (www.facebook.com/kertvaroskartya) lehet megtekinteni. A vállalkozók pedig a kártya elfogadásáról a Kertváros Kártya emblémájával tájékoztatják majd a kerületi lakosokat.
Bízom benne, hogy a Kertváros Kártya használata által biztosított előnyök az Ön és kedves családja megelégedésére szolgálnak majd!
Üdvözlettel:
Kovács Péter
polgármester
TUDNIVALÓK A KÁRTYA IGÉNYLÉSÉRŐL

A Kertváros Kártya minden jogosult számára, egy alkalommal ingyenesA második alkalomtól a Kártya ára: 2000 Ft/db. A díjat csekken a Polgármesteri Hivatal 11784009-15516006 számú költségvetési elszámolási számlájára kell befizetni. A közlemény rovatban fel kell tüntetni a „Kertváros Kártya" megnevezést és a jogosult nevét.

A befizetést igazoló szelvényt az igénylőlap leadásával együtt be kell mutatni a Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Irodáján. A kártya visszavonásig érvényes, azt évente nem kell megújítani, de javasoljuk, hogy évente látogassák meg ügyfélszolgálati irodánkat a személyes kapcsolattartás és az új információk miatt.

A Kertváros Kártyát az erre a célra rendszeresített igénylőlapon lehet igényelni ügyfélszolgálati irodánkban. A nyomtatvány átvehető még a XVI. Kerület Polgármesteri Hivatalában, valamint az Önkormányzat és a kártya hivatalos honlapjáról (www.budapest16.hu, www.kartya.sashalmipiac.hu) is letölthető. A kártya igénylése során a személyazonosság és a lakcím igazolására alkalmas okmányra, illetve munkáltatói igazolásra van szükség, amennyiben nem XVI. kerületi lakos az igénylő, csak itt dolgozik. A kártya átvétele kizárólag ügyfélszolgálati nyitvatartási időben lehetséges, személyesen! Annak elkészítése a kitöltött igénylőlap ügyfélszolgálaton történő leadása és annak, valamint az okmányok ellenőrzése után kb. 15-20 percet vesz igénybe.

 

TUDNIVALÓK CSATLAKOZNI KÍVÁNÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK